Selecteer een pagina

Zoekvraag

Kernwoord in de zoektocht naar geschikt vastgoed voor onze portefeuille is het woord ‘potentie’.
Dat kan zijn de potentie in autonome huurgroei, in toevoeging van verhuurbaar oppervlak, verduurzaming en dergelijke. Om deze reden komen niet alleen ‘state of the art’ gebouwen met lange huurcontracten en solide huurders in aanmerking voor aankoop, maar óók verouderde objecten die zich min of meer aan het einde van de levenscyclus bevinden. Zolang er maar potentie is, uitzicht op een nieuw leven.

Contactgegevens

Merlotte Holding BV

Postbus 476
1250 AL Laren - NL -

Telefoon : +31 35 5318723
Email : pnijhuis@merlotte.nl


RSS Vastgoednieuws

  • Explosief gestegen hypotheekrente maakt nieuwbouwwoningen onbereikbaar voor kopers september 19, 2022
    Door de snel dalende koopkracht en de explosief gestegen hypotheekrentestand worden nieuwbouwwoningen voor veel kopers onbereikbaar. Als gevolg van de fors gestegen materiaalprijzen besluiten sommige ontwikkelaars bovendien om projecten uit te stellen tot betere tijden. Dit is een ramp voor woningzoekenden, omdat de schaarste op deze manier alleen maar toeneemt.
  • Valley officieel geopend september 19, 2022
    De bouw van Valley duurde vier jaar, waarna de eerste bewoners en ondernemers eind 2021 hun intrek namen in het gebouw. Met de openingsceremonie van afgelopen vrijdag door RJB Group of Companies en vastgoedontwikkelaar EDGE is het project eindelijk klaar en kunnen bewoners en bezoekers van Amsterdam er volop van genieten.