Selecteer een pagina

Hellendoorn Vastgoed CV

holten-vastgoed
 

Hellendoorn Vastgoed CV kent een investeringsvolume van € 2.350.000,- waarbij € 1.050.000,- aan eigen vermogen is opgehaald.

Daarvan is 90% geplaatst bij één grote belegger en heeft de initiatiefnemer een eigen aandeel in het fonds gehouden van 10%.

Van dit fonds is geen prospectus beschikbaar voor derden. Het fonds exploiteert een portefeuille huurwoningen in de gemeente Hellendoorn.

Contactgegevens

Merlotte Holding BV

Postbus 476
1250 AL Laren - NL -

Telefoon : +31 35 5318723
Email : pnijhuis@merlotte.nl


RSS Vastgoednieuws

  • Explosief gestegen hypotheekrente maakt nieuwbouwwoningen onbereikbaar voor kopers september 19, 2022
    Door de snel dalende koopkracht en de explosief gestegen hypotheekrentestand worden nieuwbouwwoningen voor veel kopers onbereikbaar. Als gevolg van de fors gestegen materiaalprijzen besluiten sommige ontwikkelaars bovendien om projecten uit te stellen tot betere tijden. Dit is een ramp voor woningzoekenden, omdat de schaarste op deze manier alleen maar toeneemt.
  • Valley officieel geopend september 19, 2022
    De bouw van Valley duurde vier jaar, waarna de eerste bewoners en ondernemers eind 2021 hun intrek namen in het gebouw. Met de openingsceremonie van afgelopen vrijdag door RJB Group of Companies en vastgoedontwikkelaar EDGE is het project eindelijk klaar en kunnen bewoners en bezoekers van Amsterdam er volop van genieten.