Selecteer een pagina

Zoekvraag

Voor onze Duitse portefeuille zijn wij voortdurend op zoek naar supermarkten, bij voorkeur in de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Onze interesse gaat uit naar bestaande supermarkten die hun bestaansrecht bewezen hebben en waar uitbreidingspotentieel voorhanden is. Het kan gaan om zowel discounters als zogenaamde “Vollassortimenter”.

In Nederland zoeken wij ten behoeve van fondsvorming eveneens supermarkten, eventueel aangevuld met dagwinkels, op strategische plekken in stad of dorp en niet in krimpgebieden
Nieuwbouw met 10-jarige huurcontracten is gewenst maar uitzonderingen bevestigen de regel.

Contactgegevens

Merlotte Holding BV

Postbus 476
1250 AL Laren - NL -

Telefoon : +31 35 5318723
Telefax : +31 35 5380259
Email : pnijhuis@merlotte.nl


RSS Vastgoednieuws

  • Na Google betreden ook Amazon en Microsoft de vastgoedmarkt september 26, 2018
    Terwijl vastgoedbedrijven wereldwijd behoorlijk talmen met het doorvoeren van de broodnodige innovaties, maken de schatrijke techconcerns als Google, Amazon en Microsoft grote stappen in de vastgoedsector, zo waarschuwt Wouter Truffino van Holland ConTech & PropTech.
  • Cityside Apartments breidt portefeuille uit in Alphen aan den Rijn september 26, 2018
    Vorig jaar kocht Cityside Apartments de eerste drie bouwdelen van het kantorencomplex aan de Zuidpoolsingel 2016 in Alphen aan den Rijn. Onlangs is ook het vierde en laatste bouwdeel gekocht. Twee van de complexen blijven kantoorruimte; twee worden getransformeerd naar 155 woningen.