Selecteer een pagina

Fondsen

Merlotte structureert sinds 2013 vastgoedfondsen in Nederlands winkelvastgoed en in huurwoningen. Als initiatiefnemer participeert zij zelf in projecten en ook gedurende de looptijd van het fonds blijft de betrokkenheid groot. Een belangrijke doelstelling is beleggers een ‘zeker’ rendement te bieden in een kleinschalige opzet met hooguit 15 tot 20 beleggers. Dit uit zich in de regel in een maximale fondsomvang van € 5 mln, nieuwbouw met lage onderhoudskosten en solvabele huurders met langlopende huurcontracten. Door op de onderstaande foto te klikken ziet u de kenmerken van ons eerste fonds. Desgewenst maken wij op maat fondsen voor geselecteerde groepen beleggers.

Holten Vastgoed CV

12370_schuppert_Vogelvlucht_V04

Klik hier om in te loggen voor dit project.
Klik hier voor meer info.

Hellendoorn Vastgoed CV

hellendoorn-vastgoed

Klik hier voor meer info.

Marssteden Vastgoed CV

Klik hier om in te loggen voor dit project.
Klik hier voor meer info.

Contactgegevens

Merlotte Holding BV

Postbus 476
1250 AL Laren - NL -

Telefoon : +31 35 5318723
Telefax : +31 35 5380259
Email : pnijhuis@merlotte.nl


RSS Vastgoednieuws

  • Na Google betreden ook Amazon en Microsoft de vastgoedmarkt september 26, 2018
    Terwijl vastgoedbedrijven wereldwijd behoorlijk talmen met het doorvoeren van de broodnodige innovaties, maken de schatrijke techconcerns als Google, Amazon en Microsoft grote stappen in de vastgoedsector, zo waarschuwt Wouter Truffino van Holland ConTech & PropTech.
  • Cityside Apartments breidt portefeuille uit in Alphen aan den Rijn september 26, 2018
    Vorig jaar kocht Cityside Apartments de eerste drie bouwdelen van het kantorencomplex aan de Zuidpoolsingel 2016 in Alphen aan den Rijn. Onlangs is ook het vierde en laatste bouwdeel gekocht. Twee van de complexen blijven kantoorruimte; twee worden getransformeerd naar 155 woningen.